trail-time!

Morgen eindelijk nog eens de bossen in! Heb er enorm veel zin in. Oké, de trail die ik meedoe noemt dan wel “trail by the sea”, maar die “by the sea” moet je dan héél letterlijk nemen. Als ik het parcours zo bekijk, moeten we maar max een paar 100 meter op het strand lopen. Al de rest is in de bossen vlakbij dat strand. Mijn favoriet type parcours dus en dat bijna 20 km lang.

tbds

Verwacht van mij geen toptijden morgen, het wordt slechts een “trainingsloop”. Donderdag heb ik weer een zakje bloed afgestaan. Die goede daad heeft een beetje effect op m’n loopprestaties natuurlijk. Gisteren ben ik nog met loopmaatje C een uurtje gaan lopen en de hartslag joeg geregeld tegen en over de 150. Deels ook wel te wijten aan het overmatige gebabbel tussen ons tweetjes, maar het “bloedtekort” zal er zeker ook wel mee te maken hebben. Maar buiten die hoge hartslag, niks gemerkt van de bloedgift van de dag ervoor, dus het vertrouwen is er wel dat ik morgen die 20 km op ’t gemakske ga kunnen uitlopen.

Voor de verandering gaat het gezinnetje ook nog eens mee. Het voorspelde goede weer en een strand en zee in de buurt, bleek voldoende motivatie om ze nog eens mee te krijgen 🙂

DSC01340

Advertenties

6 gedachten over “trail-time!

  1. Hi Ruth,

    Lopers kunnen prima bloed geven, doe ik ook, maar met marathons moet je wel een beetje oppassen. Een maand tevoren en na beter niet zeggen ze hier bij de bloedbank in Rotterdam en daar hou ik me aan. Vandaag moet ik 2 km aan de zee een stukje noordelijker (Den Haag) waar ik een halve loop bij de Den Haag Marathon. Ik lees nu je blog aan mijn loopontbijt en vind het motiverend. Het wordt goed weer, dus genieten. maar. Veel plezier.

    Groetjes,

    Dorothé

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s