adrenaline

Soms heb je zo van die weken die eruit springen. De voorbije week was m’n drukste werkweek van het jaar met twee events waarvoor ik al sinds juni met de voorbereiding (inhoudelijk) bezig was. De laatste weken leefde ik op het werk voor een stuk op adrenaline, nachten lang werden mijn dromen beheerst door die events. Het werd dus hoog tijd dat die week er gewoon was, zodat die hordes genomen konden worden. Dinsdag was het eerste in Wallonië en dat verliep gelukkig uitstekend.
Woensdag stond ik nog steeds redelijk hyper van de adrenaline-rush van dinsdag. Het gevolg was een training tegen fiks tempo en aan een torenhoge hartslag. Dat was duidelijk eens nodig!

Donderdag dan het tweede event, in Vlaanderen, voor 3 keer zo veel volk als dinsdag. Nog een tikkeltje meer stress, vooral omdat er een minister kwam spreken. Vurig hopen dat die ochtend de regering niet net zou vallen over panda’s of zo, want dan kwam mijn event in gevaar, héhé. Maar zie, alles liep gesmeerd, zelfs de minister in kwestie was er nipt op tijd en gaf een uitmuntende presentatie. Oef. ’s Avonds viel een enorme last van mijn schouders. Dat ze eigenlijk al drie dagen enorm veel pijn deden (die dingen zijn chronisch ontstoken bij mij), was me door al die adrenaline nog niet echt opgevallen. Gisteravond plots wel, kreeg nog amper mijn armen opgeheven. De overdosis adrenaline die nog door m’n lijf gierde, bracht me ook een slapeloze nacht.

Vanmorgen alweer om 6u30 bed uit, na een quasi slapeloze nacht. Op het werk de ene felicitatie na de andere, wat enorm veel plezier doet natuurlijk. Maar zelf was ik wel een wrak tot en met, die zichzelf de dag doorsleepte. Weg adrenaline, geen greintje meer in mijn lijf. Uitgeput, op, klaar om onder een mat te vegen…Vanavond dus maar even de boel sluiten, geen training, wel een filmpje opzetten en onder een dekentje in de sofa kruipen met een glaasje. Meer hoeft het even niet te zijn…lekker zen…

shutterstock_32832235

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s