2014 – een bijzonder jaar

Her en der zie je al vooruitblikken naar het nieuwe jaar verschijnen. Leuke loopevenementen worden aangekondigd en voor sommige wedstrijden moet je zelfs er al als de kippen bij zijn om in te schrijven of je kan een deelname al vergeten. Ook van enkele loopvriendjes kreeg ik al wat ideetjes doorgespeeld en zelf kreeg ik al een paar keer de vraag wat ik nu allemaal plan te doen volgend jaar. Tja…ik heb eigenlijk maar één groot doel volgend jaar en dat is de Mont Blanc Marathon op 29 juni 2014.

De weg naar de Mont Blanc Marathon ben ik natuurlijk al helemaal aan het uitstippelen. Dat de tocht naar eind juni boeiend, uitdagend en leuk zal worden, staat nu al buiten kijf.

Wat staat er me zoal te wachten? Een eerste vooruitblik:

  • 16 februari: Trailrun-clinic van Mudsweattrails in Nijmegen. Ik hoop mijn klungelige trail-techniek daar toch een beetje te kunnen optimaliseren. Vooral het “lopen met stokken” is iets waar nog heel wat werk aan is.
  • 23 februari: coach Tiny’s jaarlijkse trainingsevent in Uden, goed voor een 30 km natuurloop in leuk gezelschap
  • 29 maart: Team Trail 2.0 in Berismenil, afstand 30 km, samen met Heidi. Fun fun fun!
  • 19 april: marathon van Zeeuws-Vlaanderen, als trainingsloop wel te verstaan (uithouding trainen) en dat in gezelschap van mijn hoogsteigenste coach!
  • 3 mei: La Bouillonnante in Bouillon – 24 km trail, als ik ingeschreven geraak tenminste
  • 7 juni: Les Boucles Ardennaises – 35 km trail in La Roche, met +1550 hoogtemeters

Logo-website_0En dan is er dus op 29 juni die fameuze bergmarathon. Daar ga ik nog iets speciaals aan koppelen. Een beetje centen inzamelen voor een zeer nobel doel, de vzw Een Hart voor ALS, die een strijd voert tegen de verschrikkelijke aftakelingsziekte ALS.
Het hoe en wat ben ik nog wat aan het overdenken, maar reken er maar op dat ik jullie langs verschillende kanten ga aansporen om eventjes stil te staan bij wat ALS is en wat jullie steun kan betekenen! Neem alvast eens een kijkje op hun site! En je hoort zeer gauw weer van mij hierover!

 

Advertenties

5 gedachten over “2014 – een bijzonder jaar

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s