bijna zo ver!

Nog een kleine 2,5 weken en dan is ’t van dat: de marathon van Kampenhout. In mijn hoofd ben ik er eigenlijk nauwelijks mee bezig. Ik merk het alleen aan m’n zondagse trainingen, plots moet ik niet 2 uur maar 3 uur op pad. Nog zo ééntje staat me te wachten, aanstaande zondag. En dan zit de marathonvoorbereiding er al weer op, terwijl ik amper doorhad dat ik ermee bezig was. Da’s misschien wel het voordeel van 2 marathons op een jaar te plannen? Dan bol je zo van de ene marathon naar de andere, lijkt het wel. Hopelijk ervaar ik datzelfde gevoel volgend jaar ook.

Het herstel na de 30 km in Geldrop verliep heel vlot. Maandagavond sjokte ik rustig een 5,7 km bijeen in 37 minuten. De eerste kilometer ging het nog een beetje moeizaam, maar eenmaal wat warmgelopen ging het supervlotjes. Echt genieten was dat.
Vanmorgen dan 70 minuten wisselloop: 2 reeksen van 15 – 15 – 5 min, telkens een versnelling hoger. Mijn favoriet type trainingen, dus hier keek ik al sinds gisteren reikhalzend naar uit. Zo veel mogelijk onverhard terrein opgezocht, zodat ik m’n Scott’s nog eens kon aantrekken. Dat geeft dan sowieso een tikje extra pit aan de training, want je moet hier en daar toch wat extra kracht zetten om dat tempo op grillig terrein te blijven halen. Zalige training alleszins, liep er heel de dag van na te genieten.

Vrijdag nog eens een babbeltraining bij de loopgroep, samen met loopmaatje Christine alleszins en hopelijk nog een paar extra lopertjes. En als alles een beetje meezit zondag, wordt dat zondagnamiddag nog een gezellige babbeltraining in het Zoniënwoud.

Of het 14 december een topdag wordt in Kampenhout of niet, maakt niet zo veel uit. De rit ernaartoe was alleszins al heel plezant en dat nemen ze me dan toch niet meer af.

lifetime

Advertenties

2 gedachten over “bijna zo ver!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s