2014 ingezet

Voilà, de kop is eraf! Het nieuwe jaar eindelijk van start gegaan. Een jaar vol uitdagingen op loopvlak. Ik keek er volop naar uit, nu is het eindelijk zo ver. En mijn ongeduld is groot. Aftellen naar een aantal leuke evenementen en vooral naar die grote marathon op 29 juni. Nog iets minder dan 6 maanden te gaan en dan sta ik daar. Alleen er aan denken bezorgt me al kriebels in de buik!
2014

Oudjaar vierden we extreem rustig dit jaar. Gewoon met z’n drietjes thuis, lekker hapjes eten, bubbeltjes drinken en gourmetten (op mijn verzoek, één keer per jaar wil ik dat eens doen). Om 21u Seppe in bed gestoken en dan filmpje opgezet.  Die film was gedaan om 23u en voor mij mocht het dan al middernacht zijn, zodat ik kon gaan slapen, haha. Ach, voor mij is oudjaar eigenlijk gewoon een avond als een andere hoor, kan me er niet zo druk in maken. Uiteindelijk om 1u gaan slapen en om 8u vanmorgen alweer opgestaan. Om 9u stond ik buiten om de eerste loopkilometers van 2014 af te haspelen. Het liep lekker vlotjes. Geen last van m’n maag of zo, na het vele eten de avond ervoor. Ik trok naar Boortmeerbeek-bos waar ik tegenwoordig een rondje van 800 meter afleg dat het nodige trailplezier biedt. Een vettig paadje met stukken modder die enkeldiep gaan, boomwortels om overheen te springen en dan een stukje dat stevig op en neer gaat en gevolgd wordt door een muur steil naar boven om op te klauteren. Daarna volgt een eindje single track en weer wat vettig paadje en dan begint het rondje weer opnieuw. Heerlijk genieten, maar ook wel wat afzien. Dit keer deed ik dat rondje 3 x alvorens de rest van m’n toer af te werken. Stilaan ga ik dat wat opbouwen, want het is wel een goeie trailtraining, ook al is het maar een kort rondje daar.
Uiteindelijk stond ik na 11 km weer thuis, helemaal herboren.

Een betere start van 2014 was niet denkbaar…

 

 

Advertenties

2 gedachten over “2014 ingezet

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s