verslaafd

Ook vandaag kon ik het weer niet laten. Ventje moest gaan werken, gelukkig maar een halve dag. Toen ie thuiskwam, mezelf snel omgekleed en weer de loopschoenen aangetrokken. De lokroep van buiten was te groot om aan te weerstaan. Ik lijk wel verslaafd, héhé.
Het niet te lang getrokken, gezien de training van gisteren (en ook morgen staat er weer een training gepland). Na 8 km stond ik weer aan m’n deur. Net voldoende om m’n verslaving te voeden alleszins.

Het begint op te vallen dat er plots héél veel lopers opduiken. Meestal kom ik één of twee gelijkgezinden tegen op m’n ronde, nu een tiental. Allemaal goeie voornemens voor 2014 of puur toeval? Maakt niet uit, zolang ze maar net zo hard genieten als ik.

absolutejoy

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s