stemmen en storten voor ALS!

Wie mijn blog een beetje volgt, weet dat ik eind juni mijn deelname aan de Mont Blanc Marathon koppel aan een goed doel, VZW Een Hart voor ALS. Hier lees je er alles over.

In mei lanceer ik een klein “wedstrijdje” gelinkt aan m’n marathon. Maar ondertussen zit Een Hart voor ALS niet stil natuurlijk.Elke cent is nodig voor dat broodnodige onderzoek naar deze vreselijke aftakelingsziekte. De vzw zet zich tevens keihard in voor bewustmaking rondom dit onderwerp, zodat meer mensen weten wat ALS is en welke ravage deze ziekte aanricht. Neem zeker eens een kijkje op de website!

Jasmine-Debels TentooFotografe Jasmine Debels wijdt haar tijd aan het fotograferen van patiënten. Ook zij kan je steun gebruiken.  Haar droom is een fotoboek te kunnen uitgeven met als doel meer te sensibiliseren rond ALS. Om deze reden doet ze mee aan een wedstrijd rond creativiteit, georganiseerd door Tentoo Payroll Services.
Voor wie op Facebook zit: surf even naar deze link en stem op Jasmine! Wie weet komt haar droom dan wel uit!

En dan last but not least: hoe een centje storten voor Een Hart voor ALS?
Storten doe je rechtstreeks naar de K.U. Leuven, op rekeningnummer IBAN: BE45 7340 1941 7789 BIC: KREDBEBB. Het geld komt dus rechtstreeks bij de onderzoekers terecht! Gebruik volgende mededeling: 400/0009/53770. Op deze manier wordt je storting gelinkt aan mijn actie.

samengevat:
rekeningnummer: IBAN BE45 7340 1941 7789
BIC: KREDBEBB
mededeling: 400/0009/53770

Mensen uit Nederland die werken met een Europese overschrijving kunnen in principe ook kosteloos overschrijven (hangt wat van je bank af).
Stortingen vanaf 40 euro krijgen volgend jaar een fiscaal attest toegestuurd. Dit geldt ook voor donaties uit Nederland, de fiscale attesten worden ook daar erkend.

Ik ben iedereen eeuwig dankbaar voor zijn of haar donatie! 🙂

thankyou

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s