trailkoorts

Morgen is het e i n d e l i j k zo ver! Mijn eerste echte trailwedstrijd van 2014. Nou ja, wedstrijd is weer een groot woord. Het is een eerste stevige trainingsloop in aanloop van m’n Grote Doel dit jaar, de Mont Blanc Marathon.
Samen met loopmaatje Heidi sta ik morgen aan de start van de Team Trail 2.0 in Bérismenil. 30 km lang trailen en daarbij maar liefst 1400 hoogtemeters overbruggen, da’s de opdracht. En ja hoor…ik ben stiepelzenuwachtig. Om de één of andere reden boezemen de afstand en hoogtemeters me wel weer wat angst in. Maar anderzijds heb ik er ook ongelooflijk veel goesting in en met ons tweetjes gaan we gewoon ontzettend veel lol beleven hé.

Het hoogteprofiel is alvast de moeite!

teamtrail

Advertenties

3 gedachten over “trailkoorts

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s