hyper

Het wordt tijd dat het 19 april is. Ik begin stevig last te krijgen van P.M.S. Een beetje onnozel, gezien ik zaterdag geen marathon voor een tijd ga lopen, maar gewoon als training. Aard van het beestje zeker?

Gisteren 8,6 km gelopen, vanmiddag nog eens 8,4 km. Gewoon rustig loslopen, niks speciaals over te zeggen. Natuurlijk voelde ik overal kleine pijntjes, ook weer typisch een PMS-fenomeen. Vooral het eerste kwartier komt dat op, daarna ben ik meestal wel in een zodanige flow dat ik dat allemaal niet meer voel (of er alleszins niet langer op focus). Ik weet ondertussen wel dat die pijntjes mogen genegeerd worden en vooral in mijn koppeke zitten.

Thuis weet ik met mezelf ondertussen geen blijf. We zitten in onze living tijdelijk in een beetje een bouwwerf. Maandag lag daar nog een hele dikke laag stof bovenop, nadat een stel bouwvakkers 11 m muur hadden afgekapt. Volgende week of de week erna (of…. je weet maar nooit met aannemers) wordt er een vervolg aan gebreid (de afgekapte muur opnieuw bezetten). Maandagavond 3 uur lang staan dweilen om de vloer weer enigszins bewandelbaar te maken zonder dat we al het stof meenamen naar de rest van het huis. Vanmiddag weer gedweild, want dat stof blijft naar boven komen. En omdat ik toch in kieken-zonder-kop-modus ofte compleet hyper was (PMS dus), ook maar het gras afgereden, heel de bovenverdieping gekuist en het rotklusje van het huis…de kattebak…gedaan. PMS is goed voor ons huis alleszins, er gebeurt nog eens iets in het huishouden ;-).

Nog drie nachtjes slapen…

icanandiwill

 

Advertenties

2 gedachten over “hyper

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s