na de marathon…

De marathon zaterdag was een training. Met andere woorden… ’t was niet de bedoeling dat ik daar 3 weken plat van zou liggen, niet meer in staat nog een stap te verzetten. Tiny voorzag dinsdag al opnieuw een rustige training en vanaf vrijdag start mijn gewone reguliere schema weer op. Vraag was of mijn lijf daar wel akkoord mee zou zijn.

Het antwoord is gelukkig ja. Zondag was ik een beetje stijf, maar kon ik zonder problemen de trap af. Maandag voelde ik amper nog iets. Schrik voor die eerste korte training op dinsdag had ik dus niet. Het werd een zeer rustig toerke van een kleine 7,5 km. Hier en daar voelde ik nog een pijntje, nog wat laatste restjes vermoeidheid die er uit moesten gelopen worden. Vanmorgen (woensdag) was ik weer niet te houden en ging ik nog eens op pad. Dit keer voor 7,8 km en aan een iets sneller tempo dan dinsdag. Enige restpijntje dat ik nog had, was tegen het einde van de training helemaal verdwenen. Een goed teken dus. Vlot hersteld van de marathon en klaar om de trainingen weer helemaal op te pikken.

Ik hoef alleszins niet lang te wachten tot een volgende uitdaging. Op 3 mei mag ik alweer aan de slag voor de 24 km La Bouillonnante, een pittige trail met zo’n 1200 hoogtemeters. Heel veel zin in!

bron: www.la-bouillonnante.org
bron: http://www.la-bouillonnante.org
Advertenties

2 gedachten over “na de marathon…

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s