2 maanden!

Nog 2 maanden aftellen tot het grote doel, de Mont Blanc Marathon. Wie al eerder op deze blog kwam, weet dat ik deze marathon voor de vzw Een Hart voor ALS loop. Doel is aandacht te vragen voor het broodnodige onderzoek dat moet gebeuren om deze ziekte een halt toe te roepen. Daarnaast wil ik ook wat centjes inzamelen om dat onderzoek te steunen. De centen komen trouwens rechtstreeks terecht bij het onderzoekscentrum aan de K.U. Leuven, bij o.m. Prof. dr. Wim Robberecht, die al jaren diepgaand onderzoek voert naar ALS.
alsfonds

Lees er alles over op de site van Een Hart voor ALS. En storten kan (mét fiscaal voordeel vanaf 40 euro, ook voor Nederlandse sympathisanten) hier:

rekeningnummer: IBAN BE45 7340 1941 7789  (K.U. Leuven)
BIC: KREDBEBB
mededeling: 400/0009/53770

Half mei lanceer ik ook een mini-wedstrijdje met als uitgangspunt mijn deelname aan de Mont Blanc Marathon. Hou dus zeker deze blog in het oog! Er wacht een lekker prijsje voor de winnaar!

Die Mont Blanc Marathon komt dus nu wel gevoelig dichterbij. De organisatie telt mee af in spanning en verwent de deelnemers met trainingstips onder de vorm van een maandelijks filmpje. Hieronder het tweede filmpje met wat beelden van het tweede (zwaarste) gedeelte van het parcours en hoe dit aan te pakken. Gelukkig voor mij is één van de voornaamste adviezen dat je op dat stuk vooral moet wandelen. Oef! 🙂

(klik op de foto om het filmpje te zien)mbmprep2

 

 

Advertenties

4 gedachten over “2 maanden!

  1. Alvast veel succes met de marathon. Hopelijk wordt er veel geld ingezameld voor Een Hart voor ALS. Mijn storting is alvast onderweg.

  2. Goed bezig Ruth,

    Ik deed hier een bijdrage aan een soortgelijk fonds, want medisch onderzoek is zo hard nodig.We zeggen wel dat de dokters zoveel kunnen tegenwoordig, maar dat kan alleen door alle specialistisch onderzoek dat eerder heeft plaatsgevonden. Succes met je trainingen.

    Groetjes,

    Dorothé

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s