weer de trails op

De voorbije week het heel rustig gehouden. De keelontsteking zette zich toch wat door. Niet dat ik echt ziek ben geweest, maar dinsdag en woensdag heb ik het trainen toch maar gelaten voor wat het was en rustdagen ingelast. Donderdag heb ik me terug aan een loopje gewaagd en dat ging goed. Een uurtje rustig losgelopen zonder te forceren. De keelpijn is nog altijd niet volledig weg, maar het is draaglijk en hindert niet echt meer.

Morgen staat La Bouillonnante op de agenda! Een prachtige trail in de omgeving van Bouillon. Samen met maatje Heidi gaan we de afstand van 24 km te lijf. Er is ook een 36 en 56 km, maar de 36 km is nu toch wat te lang na de marathon van 2 weken geleden en komt qua timing ook wat té vroeg in aanloop naar de Mont Blanc Marathon. Dus wordt het “maar” de 24 km, wat evengoed een strijd van zo’n 4 uur zal worden. In 2009 deed ik hem al eens en deed er toen 4u30 uur over. Enige verschil met nu is dat ik toen al een half jaar met een knieblessure sukkelde en daardoor quasi de hele trail stevig gestapt heb (en een paar vlakke stukjes gelopen) ipv al hardlopend de afstand af te leggen 😉

Doel wordt dus toch wel ergens die 4u30 slopen en dat zal normaal gezien wel lukken. De stokken gaan ook nog eens mee, ideaal terrein om er nog eens mee te oefenen!

Enige minpuntje aan de dag: pokkevroeg opstaan! Dat wordt op tijd mijn bedje in straks…

timetrail

 

Advertenties

Een gedachte over “weer de trails op

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s