ups and downs

Gisteren kwam ik onderstaande cartoon tegen op het www en ik herkende mezelf er direct in. Elk traject naar een doel kent zo van die ups and downs. Dat is met een marathontraining niet anders. Zelfs in de loop van een week gaat het met pieken en dalen.

reality

Een voorbeeldje: had ik afgelopen zondag nog een heuse baaltraining, ging het gisteren supergoed. Tiny had een wisselloop van een uurtje voorzien met tempo’s variëren van 10 km/u tot 12 km/u. Het liep van een leien dakje, van de eerste tot de laatste minuut. En dat terwijl ik vooraf twijfelde tot en met en als een berg (héhé) tegen die tempo’s opzag.

Zo zie je maar. De ene dag is de andere niet en elke dal wordt wel weer gevolgd door een hoge berg (en eind juni zelfs door een hele hoge).

 

Advertenties

2 gedachten over “ups and downs

  1. Ik denk dat het zelfs niet eens alleen over lopers gaat ! Dat gaat gewoon (volgens mij) werkelijk over ieder doel of serieuze doelstelling en dat geldt voor indiviuelen als voor groepen.
    Het moeilijke is soms dat mensen zo gefixeerd zijn op het ‘nu’ moment (meestal dal) dat ze soms compleet vergeten wat er al bereikt is en hoe goed ze op weg zijn. (Geldt ook voor lopers !) Het is dan een kwestie van coaching om hen het hele plaatje weer te kunnen laten zien. (Ik laat me weer gaan in mijn profesionele rol !)
    Enfin, de cartoon is zo goed dat ik ‘m op mijn werk ga gebruiken zie 🙂

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s