the last post

Mijn laatste bericht voor de Mont Blanc Marathon en dat start ik met een warme oproep: vergeet niet je gokje te wagen op de eindtijd van mijn marathon! Je hebt nog tijd tot zaterdag. Enige dat je moet doen is een euro (of enkele euro’s) doneren aan een Hart voor ALS en je gokje doormailen. Hoe? Dat lees je hier, en waarom ik dit doe? Dat lees je hier! Ik ben je eeuwig dankbaar!

Ben ik er klaar voor? Geen idee. Ik kan niet klagen over mijn voorbereiding. Buiten één trail waar het wat misliep, zijn alle trails en de marathon die ik als voorbereiding liep, supergoed verlopen. Ik heb geen enkele training moeten overslaan, ben niet geblesseerd of ziek geweest. Een gedroomde voorbereiding dus. Enkel de voorbije week werd ik wat geplaagd door een blaar. Die is nog steeds niet genezen, maar ik heb er geen last van in m’n Scott-trailschoenen en het is met deze schoenen dat ik de marathon zondag ga lopen. Woensdag deed ik nog een korte intervaltraining (6×200 m) om m’n spieren goed los te werken, en vandaag liep ik een rustige 7 km. Daarmee zitten alle trainingen er nu op!

Een grote spelbreker zondag zou wel eens het weer kunnen worden. De voorspellingen worden slechter met de dag. Het belooft een heus hondeweer te worden met zelfs onweer erbij. Vorig jaar was dat echter ook, toen werd tot twee dagen voor de marathon zelfs zware storm voorspeld. Uiteindelijk werd het een topdagje, dus ik hoop dit jaar eenzelfde scenario. In het ergste geval wordt de marathon nog afgelast, stel je voor zeg! Neen, zo pessimistisch wil ik toch niet zijn. Vingertjes kruisen dus, en hopen op een milde temperatuur van 18° en een stralend zonnetje!

Als het enigszins lukt, post ik zondagavond al even een update over hoe het me vergaan is. En anders is het een paar dagen later hé, wanneer ik weer wat tot mijn positieven ben gekomen…

 

©Gaetan Haugeard
©Gaetan Haugeard

 

Advertenties

3 gedachten over “the last post

 1. Lieve Ruth,
  Wij vinden het super wat je doet voor het goede doel en wensen je heel veel succes bij je deelname aan de MB Marathon.
  Dikke zoen!
  Pat, An en Elena

 2. Heel veel succes gewenst Ruth en veel plezier daar ook… je klinkt nu lekker ontspannen en ik hoop dat dat zo blijft. Ik duim voor het juiste weer, als ik tenminste tijd krijg om duimen te draaien 😉

  Groetjes,

  Dorothé

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s