de draad weer oppikken

Zoals al eerder eens geschreven, liep ik tijdens onze vakantie geen meter. Beetje wandelen elke dag, daar bleef het bij. Sinds vorige week maandag pikte ik de draad weer op: loopschoenen uit de kast gehaald en voorzichtig weer wat kilometers maken. Dat ik de Mont Blanc Marathon nog niet helemaal verteerd heb, bleek al direct op die eerste training. Een pijnlijke knie. Dat euvel is nog steeds niet helemaal voorbij, maar het gaat gelukkig al beter.

Vorige week ging ik maandag en dinsdag op stap en daarna lukte het even niet meer (omwille van combi gezin en weer aan het werk gaan). Twee volle dagen rust en dan weer op stap de vrijdagavond. Voelde ik maandag en dinsdag mijn knie hevig opspelen, vrijdag was daar tijdens de training niks van te merken. Ik liep toen wel in het olijke gezelschap van Roger en we hadden als fietsbegeleider de Willy bij. Twee oude knarren die dit jonge veulentje aan de waggel hielden. Natuurlijk voelde ik mijn knie totaal niet, als je in gezelschap loopt vergeet je überhaupt dat je knieën hebt.

Zondag dus weer alleen op pad, voor het eerst weer iets langer dan een uurtje. Wanneer mijn gedachten uitgingen naar wat ik voelde, begon m’n knie weer wat te zeuren. Idem dito vanmorgen toen ik het niet kon laten en weer m’n loopschoenen bovenhaalde. Zit het nu in mijn koppeke of niet? Ik blijf voorlopig toch maar voorzichtig en maak het niet te lang en te zwaar. En voorlopig vind ik dat prima zo. Nog een week of 2 aanzien en dan beslis ik wat ik ga aanvangen met die In Flanders Fields Marathon half september. Hotelletje is nog niet geboekt, enkel de inschrijving voor de marathon is al geregeld.

Ik krijg al af en toe de vraag welke grote uitdaging ik volgend jaar zoek aan te gaan. Eerlijk gezegd ben ik daar nog totaal niet mee bezig en spookt er momenteel niet iets speciaals door mijn hoofd dat ik echt nog wil doen. Suggesties zijn uiteraard altijd welkom 🙂

thepresent

 

Advertenties

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s