eindelijk!

Deze avond na 35 dagen eindelijk mijn allerlaatste antibiotica-pilletje ingenomen. Het werd tijd, oef! Eindelijk kan ik die periode afsluiten. Dinsdag moest ik ook nog eens langs bij de neuroloog, de resultaten van de MRI van mijn hoofd bekijken. Alles dik in orde, ik heb loepzuivere hersenen. Wel bizar om die grijze massa eens op een scherm te bekijken, maar zelfs ik, met mijn ongeoefende blik, kon geen vieze tumoren of zo ontwaren op de beelden, dus ik zal de neuroloog maar geloven zeker. Heb hem alleszins eens goed gezegd dat ik toch echt wel geholpen was met de antibiotica en daar kon hij weinig op terugzeggen buiten dat ik dan vermoedelijk inderdaad wel één of andere bacteriële besmetting had opgelopen. Tja. Belangrijkste is dat ik nu beter ben en het verleden is wat het geweest is.

Morgen dus een “grote” (ahum) dag. Als ik tenminste enigszins de moed ervoor vind. Met dat slechte weer en die drukte op het werk en zo…misschien krabbel ik dus toch nog terug. Alhoewel…de goesting is echt wel groot hoor. Ik schat de kans dus zelf wel hoog in dat ik echt die loopschoenen weer eens ga aantrekken en een paar 100 meter ga joggen. Denk niet dat ik veel verder ga geraken dan dat! Ha! Beter iets dan niets. Zolang ik maar eens goe zweet, want da’s lang geleden (zwoegzweet van de drukte op ’t werk niet meegerekend).

Niet dat ik direct een grootse comeback ga maken. Tijdens de herfstvakantie trek ik er een paar daagjes tussenuit en de loopschoenen blijven thuis. Lekker uitslapen en rusten is het plan en daarna….dan vliegen we er weer eens een beetje in.

startover

Advertenties

2 gedachten over “eindelijk!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s