oei oei, dat ligt hier op z’n gat!

Al van 1 maart geleden dat ik hier nog iets neerpende. Wat is er aan de hand? Met mij alleszins niks hoor. Ik loop nog steeds 3 keer per week, dus op dat vlak ben ik nog steeds “one happy jogger”!

Laat het ons houden op even een compleet gebrek aan schrijfinspiratie. Na 12 jaar bloggen (voor deze blog had ik er nog twee andere) is de “creatieve” pen (en zo creatief was ik dan nog niet) een beetje opgedroogd geraakt.

Het wordt dus tijd om ofwel:

1) de stekker eruit te trekken en deze blog ten grave te dragen

2) het over een andere boeg te gooien en ook over wat anders te beginnen schrijven

Probleem bij puntje 2 is dat mijn leven niet zo boeiend is als dat van vele andere bloggers die dagelijks heelder epistels uit hun pen kunnen schudden over vanalles en nog wat. Een uitgesproken mening heb ik ook niet, om pagina’s lang te leuteren over politiek, crisissen enzovoort en daar een gevat opiniestuk over te schrijven.

Dus ik hou het nog even in beraad. En wie weet komt het gewoon weer van zichzelf goed en verschijnt hier volgende week weer een nieuw bericht. Time will tell…

(maar voor de rest is alles echt goed met mij hoor!)

what

 

Advertenties

5 gedachten over “oei oei, dat ligt hier op z’n gat!

  1. En net nu ik het bloggen terug ontdekt heb… Blijven dus en is het eens wat stiller dan geeft dit toch niet. Ik vind alvast dat je moet blijven bloggen 🙂

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s