Daar is 2017

Vrijdag 30 december liep ik de laatste kilometers van 2016. Het werden acht zalige kilometers doorheen een diepbevroren landschap. Zonder enige prestatiedrang werkte ik de kilometers af en onderweg nam ik af en toe eventjes de tijd om eens een foto te maken (iets dat ik meer zou moeten doen eigenlijk). Een mens zou er zowaar lyrisch van worden, dat werd ik dan ook. En met 2075 loopkilometers op m’n jaarteller, kan ik wat hardlopen betreft het jaar 2016 echt wel met een voldaan gevoel afsluiten.

fastandslow
vrijdagmorgen 30/12/2016 om 9u, het zicht vanaf de Dreef in Boortmeerbeek

De overgang van oud naar nieuw vierden we gisteren heel rustig thuis. Voor mij geen wilde fuiven en nachtelijke braspartijen, maar wel lekker eten, filmpje kijken en op een redelijk uur naar bed (heb middernacht net wel gehaald hoor).

De eerste van 2017

Vanmorgen was ik dus op mijn gebruikelijke zondagse uur uit bed en trok ik om iets na 9 al de voordeur achter me toe om te gaan lopen. Geen lange duurloop vandaag, want ’s middags werd ik al in Antwerpen bij mijn ouders verwacht. Wel een gezellig loopje met de Heidejoggers in het Domein van Hofstade. Eerst een toertje op m’n eentje afgewerkt en om 10u was het dan verzamelen geblazen aan de sporthal om gezamenlijk nog een rondje af te werken. Daarna nog stukje uitgelopen met enkele medejoggers en na 13 km kon ik dit eerste loopje van 2017 afronden. Heerlijke start van het nieuwe jaar toch!

Nog een kleine drie weken te gaan voor m’n eerste trail van het jaar. Laat het maar komen!

dowhatyoulove

 

Advertenties

3 gedachten over “Daar is 2017

  1. Runtastic 2017 las ik ergens en dat geef ik maar door. Ik wil me ook wat meer op trails wagen maar weet og niet goex hoe en waar te beginnen.

    Groetjes,

    Dorothé

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s