Toch genieten in putteke winter

Nee, vandaag ging ik niet de deur uit. Het laagje sneeuw op de voetpaden is wel mooi, maar het ijzellaagje erbovenop iets minder…Risico’s nemen met een marathon in ’t vooruitzicht, dat zou maar dom zijn.

Gisterenmiddag trok ik er wel op uit. Ik werkte van thuis uit, was ’s morgens extra vroeg begonnen met werken, zodat ik er onder de middag eventjes een uurtje tussenuit kon. Een temperatuur die enkele graden onder nul lag, witgevroren velden, maar wel een stralend zonnetje…wat een ingrediënten om er een mooi loopje van te maken. Ingeduffeld trok ik op pad en de natuurpracht inspireerde om toch enkele foto’s te schieten met stijfbevroren handen. Genieten tot en met. En zo staan er nu al dik 40 km op de teller van 2017.

 

Advertenties

4 gedachten over “Toch genieten in putteke winter

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s