De stekker er uit

Het is weer even geleden dat ik hier nog iets neerpende. Niet dat er niet gelopen werd, integendeel. Vandaag bereikte ik de 2017e kilometer van het jaar en liep er zelfs nog enkele bij. Mijn doel voor dit jaar heb ik al bereikt, maar stoppen doe ik voorlopig nog niet. Volgende week zelfs nog een halve marathon op de planning, de jaarlijkse afspraak in Geldrop op de Tisvoorniks-loop.

Maar dat bloggen dus: de inspiratie is op en de goesting om hem regelmatig bij te houden ook. Laat ik het maar steken op het feit dat ik al maanden met heel wat andere dingen bezig ben. Zo heb ik onlangs mijn ontslag gegeven en start ik begin 2018 op een ander job. Daarnaast zijn we ook volop in onderhandeling met aannemers en de bank om ons huis volgend voorjaar stevig onder handen te laten nemen. Dat volgend voorjaar volledig in teken staat van verandering en vernieuwing is nu wel al duidelijk. Ik verwacht op loopvlak in 2018 dus absoluut niets (behalve af en toe eens een toerke loslopen). Er zijn te veel andere prioriteiten. Zo gaat dat af en toe hé. En op het vlak van bloggen trek ik dus de stekker eruit. Na in totaal zo’n 14 jaar bloggen (voor deze website waren er nog andere) ben ik eigenlijk compleet uitverteld. Ik laat het roer over aan nieuw ‘jong’ bloggeweld om jullie te entertainen! En degenen die me persoonlijk kennen, weten me sowieso te vinden. Tot ergens onderweg!

ending

Advertenties

5 gedachten over “De stekker er uit

 1. Dat is lang 14 jaar bloggen. Heel veel succes met alle plannen en proficiat met je nieuwe baan. Ik las je blogs graag maar ik weet ook dat bloggen veel tijd kost. Het is echt anders dan een Facebook post. Ik hoop je in Geldrop nog even te spreken.

  Groetjes,

  Dorothé

 2. 14 jaar is inderdaad wel lang. Ik begrijp je keus heel goed, merk zelf nu ook dat het wat minder wordt met bloggen.
  Succes met al je plannen!
  Ik verneem vast nog wel eens wat van je via een andere weg.

 3. Jammer, Ruth want ik mocht jouw verhalen, geschreven in die leuke Vlaamse tongval, altijd graag lezen. Maar het is logisch dat je het na 14 jaar wel eens mooi vindt. Bedankt voor alle mooie verhalen en het vele leesplezier dat jij ons hardlopers hebt bezorgd en het ga je goed!!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s