ikke!

En wie is ikke dan wel? Ik ben een (nog redelijk) jonge dame uit het Mechelse, woon samen met een lief venteke en ben mama van een superheldje. Lopen is mijn hobby en dat probeer ik nu te combineren met gezin en werk, niet altijd zo simpel!

In vroegere tijden liep ik al wel een paar marathons en ook eens een 100 km (Dodentocht), zie ook hier. Een hardnekkige knieblessure gooide plots roet in het eten en kelderde mijn “loopcarrière” (voor zover ik die al had, héhé). Daarna dan ook nog de komst van ons superheldje Seppe…Het resultaat is dus terug opbouwen na bijna 2 jaar zo goed als niet lopen. Sinds najaar 2010 ben ik er terug ingevlogen, rustig aan het opbouwen. 2012 is het jaar van m’n “comeback” geworden en bouwde ik stelselmatig weer m’n conditie op. In 2014 liep ik de Mont Blanc Marathon, de kers op de taart van m’n loopcarrière tot dan. Daarna viel ik enkele maanden ten prooi aan de ziekte van Lyme, maar gelukkig overwon ik en kon ik daarna de draad weer oppikken. In 2016 liep ik m’n 10e marathon en nu in 2017 hoop ik er weer twee te lopen en wie weet ook nog eens wat verder…

 

Advertenties

Een gedachte over “ikke!

  1. knappe verhuis ! En na de halve marathon , komt altijd de hele !! 🙂 De opbouw is de belangrijkste periode . Doe het rustig en forceer niks . Niks moet , en geloof me , de rest komt vanzelf . Plezier hebben in wat je doet , geeft meestal een prima resultaat . Veel succes !!

Zeg het maar!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s